Mis on gluteenivaba hea valgujook?

Kuigi see on teraviljavalk, võib gluteen ristsaaste tõttu esineda mitmesugustes proteiinisiirdudes lisandina. Kui te peate hoiduma gluteenist talumatuse või tsöliaakia tõttu, autoimmuunse häire, mis põhjustab keha rünnakut soolestikus gluteeni söömise ajal, võib teil olla parem valmistada oma proteiini raputada, kasutades selleks värskeid, looduslikke koostisosi mis tahes kokkupuute vältimiseks. Rääkige oma arstilt või toitumisarstilt, et aidata teil kujundada tervislikke valgu raputusi.

Mine kreeka keelde

Kreeka kreemjas jogurtipasta ei ole mitte ainult hea valguallikas, mille kogus on 17 grammi 6-untsi mahutis, vaid on loomulikult gluteenivaba ja annab valgujooki jaoks hea aluse. Segatakse üks anum väikese banaaniga, 1 tassi värsketest maasikadest ja jäält 220-kalorilise 17-grammise valgujooki jaoks. Selleks, et suurendada proteiini natuke, lisada oma joogile 1 tl rasvavaba piimapulbrit, mis lisab veel 17 kalorit ja 2 grammi valku.

Soja on hea

Kui proovite piimatoodetest eemale jääda, siis muudab soja ka hea gluteenivaba kõrgevalgu valik. Sega 1 tassi tavalist sojapiima poolteist tassi kuivatatud kaerakest, 1 tl mandlipeja ja väikest banaani 330-le ja 14-grammisele toonile, Tofu ka teie jookile annab hea gluteenivaba kõrgevalgu baasi. Segatakse 1 tassi pehmet tofu, milleks on kolm neljandikut tassi mustikat ja 2 tassi tükeldatud kastmega jääl 260 kilogrammi ja 18 grammi valku.

Pähklid ja seemned liiga

Võite kasutada ka pähklit või seemne piima, samuti pähkleid ja seemneid ise, et valmistada maitsvaid, gluteenivaba kõrge valgusisaldusega raputusi. Alustage 1 tassi kanepi piima ja segage 1 1/2 supilusikatäit kanepiseemne, kolm veerand tassi värsket ananassi ja jääga 220 kcal ja 11 g valku. Või tehke paksem jook koos poole tassi mandlipeaga , 1 unts mandleid, pool tassi pehmet tofu ja 1 tass vaarikaid, mis on segatud jääga 340 kalorit ja 13 grammi valku.

Valmis ja gluteenivaba

Kui te ei saa oma proteiini raputada nullist, võite leida gluteenivabasid valmisvalikuid oma kohalikus tervisekaupluses või isegi supermarketis. Lugege hoolikalt toidu märgiseid, et veenduda, et need on gluteenivabad. Kaubamärgid, mida tuleb uurida, on järgmised: Ensure, Boost, Nutra-Shake ja Premiere Protein Shake. Carnation Breakfast Essentials’i mõned maitsed on ka gluteenivabad ja teevad hea, kergesti kättesaadava valgu raputamise.