Loomulike kulturistide koolituskursused

Edukaks looduslikuks kasvatajaks on hea lihase suuruse ja madala keha rasvasisaldusega protsent, ilma et peaks kasutama tulemuslikkust suurendavaid aineid. Kahtlemata on teie edu üks olulisemaid tegureid teie järgnev koolituskava. Kuigi iga hästi üles ehitatud ja tasakaalustatud treening, mis toimub suure intensiivsusega, saavutab tulemusi, võib teil olla teatud harjutus rutiini jaoks sobivam kui teised. Sõltuvalt teie praegusest tasemest, eesmärkidest ja elustiilist leiate kolmest treeningu tüübist.

Täispõhjaline korrapärane versioon

Kogu treeningu treenimine hõlmab kogu keha väljaõpetamist igas istungis, tavaliselt kolm korda nädalas. Tugevusõpetaja Chad Waterbury sõnul võimaldab kogu keha koolitus hoida intensiivsuse taset kõrge, keskendub suurtele ühenduste liikumisele, tähendab, et teil peab olema ainult jõusaalis kolm korda nädalas ja see annab seansside jooksul palju aega . Kui aga tahate trenni teha rohkem kui kolm korda nädalas, siis on see väga raske, ja teil on vähe aega keskenduda väiksematele kehaosadele nagu vasikad ja bicepsid, mida soovite tuua Üles

Liikumine põhineb jagatud

Kogu kehakoolitus on suurepärane algajatele, kuid koolitaja ja Brawni autor Stuart McRobert soovitab pärast üheaastast kehaehitust edasi areneda teatud liiki rutiiniks. Liikumisel põhineva lõhenemise korral on teil kaks kuni kuus korda nädalas koolitust ja see hõlmab keha liigutamist lihaseid püüdes – teie rind, õlad, triceps ja nelinurksed lihased ning lihaseid tõmmates – hamstrings, ülemine ja alumine seljaosa, püünised Ja bicepsid. Jalakärvidele antakse mõnikord oma päeva. Seda tüüpi treening sobib paremini pisut arenenumatele loomulikele kulturistidele ja see annab teile rohkem ruumi seansside muutmiseks. Siiski võite endiselt vaeva pidada palju koolitusaega mis tahes mahajäänud lihaseid.

Kehaosa split

Te näete tihti kulturismi ja sobivuse ajakirjades sisalduvaid kehaosasid. Te jaotate keha nelja kuni seitsme erineva seansi vahele, kuigi tavaline kulturismi jagamine tehti nelja päeva jooksul, tehes tagasi ja bicepsi esimesel päeval, rinnal ja tricepsil teisel päeval, kolmel päeval jalad ja õudused ja lõksud Neljas päev. Kereosa splitsid on suurepärased, et tõeliselt keskenduda teatavatele lihastele ja võimaldada teil väga suurte ja intensiivsete harjutustega. Sellegipoolest on see ka lihtne rongi üle kanda ja kuna iga rühma iga üks kord nädalas trenib ainult mõnda lihasrühma, võib see tähendada, et mõned suuremad lihased nagu teie selja ja jalad ei saa piisavalt koolitatud.

Kaalutlused

Iga treeningplaan toob sulle häid tulemusi, tingimusel et seansside ajal on jõupingutusi järgida, järgige õiget toitu ja kannatage. Sõltumata sellest, millise plaani valite, hoidke kuni viis harjutust ühe istungjärgu kohta ja kindlasti andke oma lihastele piisavat taastumisaega koolituste vahel.