Miks süüa liha on tervislik

Kuigi on tähtis tagada, et teie plaat on koorega köögiviljaga, kui maitsetate söögikorda, ei tunne te oma tervist kahjustada, kui teile meeldib liha maitse. Nagu enamiku toiduainete puhul, on kõige parem tarbida teatavat liiki liha mõõdukalt, kuid toitumine, mis sisaldab seda rikkaid valguallikaid, võib olla ümar ja tervislik.

Liha eelised

Sellised liha nagu veiseliha, kana ja kala annavad täieliku valguallika, mis tähendab, et nad pakuvad kõiki asendamatuid aminohappeid. Liha on ka rauda suurel määral, näiteks 3-untsa rasvavarjuga, mis sisaldab 3,2 milligrammi rauda. Konkreetselt on lihas leitud rauast heme-sortiment, mis teie kehal on kergem absorbeerida. Raud, mis on mittesisalduslikes toodetes, ei ole mitte. Liha söömine pakub ka vitamiini B-12 allikat, mis aitab kaasa teie organismi raku tervisele.

Keskenduge Lean Cuts’ile

Paljud lihatükid on kõrge küllastunud rasvhapetega, kuid on võimalik leida lihtsaid võimalusi oma dieedi lisamiseks. Kodulinnud on üldiselt lahjad, kuid kui te nautida veiseliha, võite teha tervisealaseid valikuid. Valige pehme veiseliha, näiteks 93/7, mitte 80/20 jahvatatud veiseliha. Kui keedate praed, eemaldage enne toiduvalmistamist suur osa rasvast. Kui te naudite sealiha, on küpsetatud küpsetatud küpsised.