Parimad viisid beebi kellade valmistamiseks

Baby bella või baby portobella seened, mida müüakse ka krimmi-seente kujul, näevad välja nagu tavalised valged seened, kuid neil on rikkalikum, sügavam maitse ja tekstuur. Need seened töötavad hästi taimetoitlusega roogades või paarivad eriti hästi veiseliha ja mängu, või võite neid kasutada nii, nagu oleksite valge seene, millel oleks rohkem maitsetut tulemust.

Baby-kellad on tihti veidi lahti, kui pakend avatakse. Pühkige mustust paberrätikuga või pehme lapiga. Võite loputada seeni mustuse eemaldamiseks, kuid peate lubama neil põhjalikult kuivada, enne kui neid söödate, kui te seda teete. Säilitage seeni külmkapis, ideaaljuhul paberkotti. Nad võivad hoida kuni seitse kuni üheksa päeva.

Parim on ka üks lihtsamaid ettevalmistusi. Lihutage oma beebi kellad või, oliiviõli või nende segu, et serveerida praadiga, pasta või muude nõudtega. Kuumutage suures koguses rasva koguses rasva, kuni see läheneb. Lisage seened, kuid ärge püüdke sibulaid, küüslauku, soola või muid maitseaineid lisada. Jätke paan üksi, et seeni saaksid lüüa. Pärast 1 kuni 2 minutit libisevad või loovad seened, siis lubage teisel küljel küpsetada. Soovi korral lisage soola, pipar, peeneks hakitud küüslauk või šalotõbi ja küpsetage veel üks minut. Serveeri kohe.

Baby bellas seisma kenasti täidisega kui istutaja jaoks erakordne või isegi side tassi jaoks eriline õhtusöök. Kuumuta ahju temperatuurini 350 ° Fahrenheiti ja eemaldage seente varred. Kastke varred ja lisage küüslauk. Segage seene varred koos koorjuustu, parmesani juustu ja oma lemmikvürtsidega ning täitke see paksu segu seene mütsid. Küpseta 20 minutit ja serveerige.

Kuigi paljud restoranid pakuvad täissuuruses portabella seeni võileiba, saate kasutada lapsehoidjaid, et teha tervislikke ja maitsvaid liugureid, mis on ideaalsed pidu jaoks. Jahvatage beebi kellad segu oliiviõli, palsamäädika ja oma lemmik lõhna- ja maitseaineid mitu tundi. Grillida mõlemal küljel kolm minutit, seejärel asetage juust ja asetage minikarbile või liugurile. Lisage värskeid rohelisi roogi, tomatiid ja muid klassikalisi burgeripaigasid.

Puhastamine ja ettevalmistamine

Sauteed seened

Täidisega seened

Tehke liugurid