Wellbutrin ja kofeiini

Kuigi see on looduslikult taimedes leiduv aine, peetakse kofeiini ravimiks. Kuigi enamik täiskasvanuid võib ohutult tarbida 2 kuni 4 tassi kohvi päevas, ilma igasuguste kahjulike tagajärgedeta kofeiini, võib kofeiini ja teatud ravimite kombineerimine olla väga kahjulik. Ent kui te võtate Wellbutrin’i, võite joogiga jätkata oma kohvi valmistamist, kuna see ei takista ravimi toimimist.

Wellbutrin

Wellbutrin on antidepressant, mis töötab ajus depressiooni raviks. Seda kasutatakse peamiselt depressiivse häire ja hooajalise afektiivse häire raviks. Wellbutrin’i on kasutatud ka kombinatsioonis suitsetamisvastase raviga, et vähendada soovi ja aidata suitsetamisest loobuda. Ärge võtke Wellbutrin’i, kui teil on krambid, söömishäired või olete hiljuti lõpetanud alkoholi joomise või rahustite võtmise. Te peate võtma Wellbutrin’i oma arsti juhiste kohaselt ja teavitama sellest viivitamatult kõrvaltoimetest.

Kofeiin

Kofeiin on kohvi, kola pähklite ja tee naturaalne aine, mida lisatakse toidule nagu karastusjoogid. See on klassifitseeritud raviks, sest see stimuleerib teie närvisüsteemi, aidates teil end rohkem tundlikuks tunda ja anda teile energiat. See on ka diureetikum. Kofeiin ei anna toiteväärtust, vajaduse korral saate seda vältida ilma kahjustamata. Kofeiin interakteerub 83 erineva ravimitüübiga. Enamikul juhtudel suurendab kofeiin ravimi sisaldust veres, mis võib olla ohtlik.

Wellbutrin ja Kofeiin

Kuigi kofeiin interakteerub mitmete erinevate ravimitüüpidega, sealhulgas antidepressantidega Cymbalta, ei puutu ta Wellbutriiniga kokku. Kuid üks kofeiini allaneelamise kõrvaltoime on depressioon. Kui märkate sümptomite suurenemist pärast kohvi valmistamist, võite rääkida oma arstiga kofeiini ja teie tervise kohta. Üldiselt peaksite proovima piirata oma kofeiini annust kuni 250 mg päevas umbes 3 tassi kohvi kohta.

Toidu koostoime Wellbutriniga

Kuigi Wellbutrin’i võtmise ajal on võimalik kofeiini sisaldada oma toidus, ei tohi te alkoholi jooma võtta. Wellbutrini sisaldava alkoholi tarbimine suurendab teie krambihoogude riski, mis on üks ravimi kõrvaltoimeid.