Keha puhastussüsteemid kehakaalu langetamiseks

Puhas lubab kiiret kehakaalu langust ja energia suurenemist, kuid need eelised on sageli lühiajalised. Parim keha puhastus süsteemid kaalulangus hüpata-alustada tervislikum lähenemisviis söömiseks, et saaksite säilitada tervislikku füüsikat pikemas perspektiivis. Vältige võltsimisi, mis nõuavad, et teid kiirendate või kogu toidugruppe elimineerite, kuna need võivad põhjustada toitumisvajadust ja soovi. Otsige puhastust, mis tagab terved, töötlemata toidud õigesti ja piirab lisatud suhkruid, alkoholi ja küllastunud rasvu.

Miks sa puhastad

Puhtuse või detoksifitseerimise mõiste on toitumismaailmas kuum, kuid teadus ei toeta seda dieeti soovitud kasu. Teie keha maks, neerud ja lümfisüsteem on looduslikud ja võimas detoksifitseerivad vahendid, mistõttu on toidulisandite võtmine ja pika aja jooksul kõigist toidust hoidumine vajalik. Kuid asendades toiteväärtusega rikkalikku toitu värskete köögiviljade, puuviljade, tailiha ja täisteratootena, aitab teil end paremini tunda, suurendades oma üldist toitainete kogust ja kõrvaldades tarbetud lisandid, mis võivad teie energiat kahjustada. Puhas, mis rõhutab kogu toitu, võib teile anda uue alguse, nii et te katkestate kiire või töödeldud toiduga seotud tsüklit.

Probleeme mõnede puhastustega

Paljud puhastused on lihtsalt fad dieedid fancy, meeldejääv nimed. Näiteks on Master Cleanse kasulik, kui te lõpetate päevadel sidrunimahla, veega, kanepipähise ja vahtrasiirupi koostisega, lubades, et võtate oma keha toksiinide ja jäätmete eest. Mahlakad ja puhastused, mis sisaldavad väidetavalt rasvasisulavaid koostisosi, nagu äädikas või roheline tee, on kõik hype ja neil ei ole uuringuid, mis neid toetaksid. Kaalulangus võib olla nende kavade kõrvalmõju, sest olete loobunud tahkest toidust, Kuid kaod ei ole jätkusuutlikud. Puhastus võib jätta teid halvasti näljaseks, nii et te ei suuda kava säilitada piisavalt kaua, et kaotada olulist kaalu. Kui sa kaotad kaotamatult puhtaks, on see enamasti vesi ja võib olla ka väärtuslik lihaskude. Puhastus ei tee vähe, et õpetada sind tervisliku toitmise pärast, seega kui hakkate tagasi oma eelseanssetele söögikordadele, kaotab teie kaotatud kaalu kohe tagasi. Mõnikord võite isegi koguda lisaraskusi, sest puhas seganeb teie ainevahetusele; puhastust ei reguleerita toidu- ja ravimiameti poolt ning see võib sisaldada toidulisandeid, mis ei ole puhtad või võivad reageerida teatud ravimitega, mida võtate. Puhastused, mis sisaldavad väga vähe kaloreid või nõuavad diureetikumi kasutamist, võivad jätta teid ilma oluliste toitaineteta, mida vajate hea tervise jaoks.

Tervislikud puhastusviisid

Kõige kaalukadu peamised puhastusvahendid aitavad teil mõõta portsude suurust ja valida tervislikumaid toite. See võimaldab teil kõrvaldada suhkrulisandiga, küllastunud rasvade ja alkoholiga toidus sisalduvaid liigseid kaloreid. Nad õpetavad sind välja saama ebatervislikke valikuid, valides selle asemel värsked puuviljad, köögiviljad, lahjad valgud ja täisterad. Kogu toidule on tavaliselt vähem kaloreid kui üks, mis on täidetud laastude, suupistete, magustoitude ja naatriumiga ning võib seega põhjustada kehakaalu langust. Parimad puhastused ei soovita kasutada taimseid lahtisandeid, klistiive või siirupit ja soolase vee lahendusi. Selle asemel võite tugineda kiudaineid sisaldavatele toiduainetele nagu teraviljad ja köögiviljad, et reguleerida seedetrakt. Puhastusjoogid, mis aitavad teil tervislikumaks toitumisharjumuseks, mida saate kogu elu jooksul säilitada, on tunduvalt väärtuslikum kui see, mis annab teile kiire, kuid ajutise kaalulanguse.

Asjad, mida otsida

Valige puhastusvahend, mis sisaldab piisavat hulka kaloreid, et toetada oma igapäevast toimimist. Enamik naisi vajab vähemalt 1200 kalorit päevas ja paljudel on vaja rohkem. Igasugune puhastaja, mis lubab imestada, on kahtlane, kaalukaotus võtab aega. Otsige neid, mis sisaldavad mitmesuguseid tervet toitu ja ei sisalda toidulisandeid. Ülemised puhastused sisaldavad tavaliselt suupisteid, mune köögiviljade, värskete puuviljade ja lihtsate jogurtidega või quinoa-teravilja pähklitega. Lõunad sisaldavad tihti omatehtud köögiviljasuppi, salateid või aurutatud köögivilju ube. Õhtusöögi ajal on tavalised küpsetatud või praetud lahjad valgud – sealhulgas valge kala, kana rinnatükk või kalkun, lisaks salatile või köögiviljadele ning koduse sidrunimahla või -õli ja oliiviõliga. Snack’i soovitusi ei tohiks osta baarides ega suupistete segustena, vaid pigem toores pähklid, värsked puuviljad, pähklivõid, tavaline jogurt ja lõigatud köögiviljad.