Millised lihased teevad sihtlennukeid?

Treeningute harjutuste lisamine oma treeningutele on kasulik, isegi kui teil pole ambitsioone olla järgmine Arnold Schwarzenegger. Teie lihaste tugevdamine parandab teie tervist mitmel moel. Tõmbejõud on jõutreeningu harjutus, mida saate harilikult täita prussiga, aga ka paari hantele või kaalumassiga. Selle harjutuse korrektne täitmine hõlmab rohkem kui tosina lihaseid, sealhulgas teie selja peamine erektori spinae rühm.

Teie erector-spinae lihased on eesmärk barbell deadlift harjutus. Need lihased on kolme peaga ja aitavad kaasa kaela ja tagumise liikumise seeriale. Ektori spinae kulgeb vertikaalselt teie alajäseme ristmikust oma kolju juurde. Kuigi pingutusvahendid on suunatud erector spinae, tugevdab see ka teie gluteus maximus, quadriceps, vasikad, hamstrings, trapezius, rombobid, abdominals ja obliques.

Sinu tagasi ja edasi