Millised on tipud dieedi tabletid?

Apexi dieedi tabletid on grupp kaalulangusetoetustest, mida müüvad tervisefirmad. Apexi dieedi tabletivalk sisaldab neli toodet: Apex Ultra Fat Burn, Apex Thermo Fat Burn, Apex Superfoods Fat Burn ja Apex Kofeiini Vaba rasva põletamine. Igal tootel on erinevad koostisosad ja need võivad edendada erinevaid tulemusi. Kuid Apex’i dieedi tabletid võivad samuti põhjustada kõrvaltoimeid, seega kontrollige koostisainete profiile hoolikalt ja konsulteerige arstiga enne kasutamist.

Apex’i kofeiini vabas rasvasisalduses

Apex’i kofeiini vabas rasvasisaldusega dieedi tabletid on mõeldud alternatiiviks suurtele stimulantide doosidele sisalduvatele dieedi tabletidele. See toode võib olla sobiv, kui olete loonud kofeiini tolerantsuse või kui olete kofeiini suhtes väga tundlikud. Koefeiini asemel sisaldab Apexi kofeiinivaba rasva põletamine muid stimulaatoreid, nagu kapsasemekstrakt. Marylandi Ülikooli meditsiinikeskuse UMMC sõnul võib kalkunipõletik põhjustada kõrvetiste teke ja võib põhjustada allergilisi reaktsioone, kui teil on allergiavähk. See toode sisaldab ka uva ursi, ravimtaimi, mille UMMC soovitab teil kasutada viis päeva või vähem, kuna see võib olla toksiline teie maksale ja võib põhjustada unetust, ärrituvust ja oksendamist.

Apex Superfoods Fat Burn

Apex Superfoods Fat Burn sisaldab kofeiini ja arvasin, et see on supertoit, nagu akaevia ja rohelise tee ekstrakt. Kahjuks võivad acai kasvuhoonegaaside antioksüdandid olla kahjulikud; uuringust “Medicine & Science in Sports & Exercise” septembris 2009 leiti, et antioksüdandid võivad lihaste taastumist edasi lükata, mistõttu sellised toidulisandid pole sportlastele ideaalsed. Lisaks leiti, et Ameerika Ühendriikide riikliku teaduste akadeemia menetluste 2009. aasta mai uuringud näitavad, et antioksüdandid takistavad insuliinitundlikkuse parandamist, mida harjutus tavaliselt põhjustab, need parandused võivad aidata suurendada lihaste kasvu ja rasva kadu. Kahjuks 24 tunni fitness ei avalda akadeemiliste ja teiste koostisosade poolt pakutavate antioksüdandita toitainete täpseid koguseid, nagu pole uuringute järgi, on ebaselge, kas need oleks kasulikud või kahjulikud.

Apex Ultra Fat Burn

Apex Ultra Fat Burn sisaldab kofeiini, rohelise tee ekstrakti, valget beebiekstrakti ja teisi koostisosi, mis väidetavalt toetavad kehakaalu reguleerimist. Kuigi kofeiin võib teie energia taset parandada, võib see põhjustada ka mitmeid kõrvaltoimeid, sealhulgas ärrituvust, ärevust, iiveldust, unehäireid ja uimasust. Marylandi Ülikooli meditsiinikeskus soovitab ka, et rohelise tee tooted ei sobi neeru- ja südameprobleemide, haavandite või ärevuse probleemidega inimestele.

Apex Thermo Fat Burn

Apex Thermo Fat Burn ühendab taimsete ekstraktide suure annuse kofeiini – 183 mg, mida võetakse kaks korda päevas – ja mõned B-vitamiinid. Lisaks kofeiini põhjustatud iivelduse, ärrituvuse ja unehäire võimalikele kõrvaltoimetele võib Apex Thermo Burn põhjustada närvikahjustusi, mis on B-vitamiini kõrvaltoime. Lisaks sisaldab Apex Thermo Fat Burn püroglutamiinhapet, tuntud ka kui 5-oksoproliin. Ajakirja “Metaboolne ajuhaigus” uuringu märtsis 2007 leiti, et see koostisosa võib soodustada aju oksüdatiivset stressi, mis võib rakke kahjustada.