Parim india toit kaalulangus toitumise jaoks

Kuigi Ameerika Ühendriikide inimesed kulutavad toidule ja kaalulangusele täiendavalt ligikaudu 2 miljardit dollarit aastas, on edukuse määr väikesed, CBS Newsi aruanded. Paljud India köögiviljad nagu küüslaugu naan ja kana Tikka Masala on maitsvad, kuid kõrge kalorsusega ja toidurasv. Õnneks on olemas palju maitsvaid India toite, mis aitavad teil kaalust alla võtta.

Aloo Gobi on klassikaline taimetoitlane India roog, milles on juurviljad nagu lillkapsas, basiiliku lehed, sibul ja südamlik kuldkuld. Köögiviljade, näiteks lillkapsa ja sibulate söömine kaalukaotuse ajal aitab teil tunda end vähem kaloreid kasutades. 2004. aasta detsembris läbi viidud “Rahvusvahelise rasvumise ja sellega seotud metaboolsete häirete ajakirja” väljaande aruandes märgitakse, et teie köögiviljade tarbimise suurendamine vähendab teie rasvumise ja kehakaalu suurenemise riski. Köögiviljad on vähem energiasisaldusega kui rafineeritud terad ja suhkrulisandid ning annavad teile sama mahu, kus teie kõhtu kasutatakse, ilma et annaks palju kaloreid.

Tandoori Roti on täisterade alternatiiv rafineeritud India leibadele nagu Naan. Rafineeritud terade asendamine täisteratoidega nagu Roti aitab teil kaalust alla võtta, teatab uuringu “American Journal of Clinical Nutrition” novembris 2003 väljaandest. Uurides rohkem kui 70 tuhat ainet, leidsid teadlased selget seost tervete teravilja tarbimise ja tervisliku kehakaalu vahel ning märkisid, et tervete teraviljade toiduvärvid on vastutavad nende rasvumise vastu võitlemise eeliste eest.

Chana Masala on kikerpõhine vürtsikas hind, mis lööb maitset. Kikerherned ja muud oad on glükeemilisest indeksist palju madalamad kui muud süsivesikute rikkad toidud nagu terad ja naatrium, osutab Harvardi Ülikool. Glükeemiline indeks kirjeldab, kui kiiresti keha imendub süsivesikuid sisaldav toit. Ülikooli Sydney sõnul võib teie dieediga kaasata madala glükeemilise indeksi toidud, mis võib aidata teil end pärast sööki tunduda rohkem ja suurendada toitumise ajal kehakaalu.

Kana tandoori on valkudega rikkalik valik, mis on sarnane BBQ-kana. Vastavalt 2013. aasta mai väljaande Journal of Nutrition uurimusele, on piisava valgu toitmine dieedi ajal suuteline isoleerima ja abisisaldust kehakaalu kontrolli all hoidma. Enne kana tandoori nautimist võta nahk eemaldada, sest kana nahk sisaldab märkimisväärseid toidurasva ja kaloreid.

Aloo Gobi

Tandoori Roti

Chana Masala

Kana Tandoori