Mis on korvpalli varruka eesmärk?

Korvpalli varrukad on kõikides värvides ja disainides. Leiad mängijaid ja NBA fänni, kes toetavad neid varrukad. Kuigi nende esialgne eesmärk oli kaitsta mängijaid vigastatud käte eest, on korvpalli varrukas saanud NBA mängijate ja nende fännide riidekappideks põhiosa. Allen Iverson esmakordselt populariseeris korvpalli varruka 2000-2001 NBA hooajal.

Korvpalli varruka kannab lisavarustusena – sarnaselt randmepaelale. Hülss jookseb rinnast bicepini ja on väga sarnane kompressiooni sidemega, vastavalt “Psychology Today”. Korvpalli ümbris on tavaliselt valmistatud nailonist või spandexist. Võite ka kuulda korvpalli ümbrist, mida nimetatakse käsivarreks.

2000. aastal alustas National Basketball Association Allen Iverson korvpalli varruka kandmist. See varrukas oli kulunud, et kaitsta Iversoni paremat küünarliiget, kui ta kannatas 2000-2001 NBA hooaja jooksul bursiidist. Bursiit on valulik seisund, mis tekib kui MayoClinic.com-i andmetel põletikuvastane vedelikupõhine täidisega kast, mida nimetatakse bursaaks – mis paneb teie luud, kõõlused ja lihased täitma. Teised mängijad, sealhulgas Denver Nuggetsi “Carmelo Anthony”, alustasid korrapärase varruka kandmist, et kaitsta kirurgiajärgset kätt.

NBA poodi järgi oli 2008. aastal NBA poolt kõige populaarsem rõivamanus korvpalli varrukas. Alates 2000.-2001. Aasta hooajast – Iversoni bursiidi hooajast – fännid hakkasid moe avaldustes varrukatega kandma. Teised mängijad – sealhulgas LeBron James ja Kobe Bryant – on näinud spordi varrukad ilma igasuguste teadaolevate vigastusteta.

Paljud mängijad, kellel on korvpalli varrukad vigastuse vältimiseks, ei tundu kunagi kaotanud varruka kaua, kui vigastus on paranenud, vastavalt “Psühholoogia täna”. Platseeboefekt teatati esmakordselt 1955. aastal. H.K. Beecher hindas 15 erinevat haigust 15 kliinilises uuringus. Ta leidis, et nendest uuringutest vabastati 35% -l 1082-st patsiendist nende sümptomitest ainult platseebo-ravi teel.

Korvpalli varrukas

Eesmärk

Moodulid

Platseebo efekt