Miks jalgpall on Ameerika Ühendriikide kõige populaarsem spordiala?

Pesapall võib olla nii Ameerika kui õunakook, kuid see on jalgpall, mida ameeriklased loevad oma lemmikpordiks. Harris Interactive’i 2010. aasta küsitlus näitas, et 35 protsenti spordiga tegelevatest inimestest valivad jalgpalli lemmikuks. Pesapall on kaugel teine, kusjuures 16% loeb seda oma lemmikpordina. Jalgpalli populaarsusel on palju põhjuseid, sealhulgas kerge vaadata televiisorit, mis toob selle igal nädalal rohkem inimesi.

Inimesed armastavad jalgpalli, sest meeskondi hinnatakse võrdsemalt kui pesapallis, teatab ajakirjanik Michael Fitzgerald “Bleacher Report”. Ükski meeskond ei ole “ostnud” jõujaamade rivistust, seega on kõikidel võistlustel sama oskuse tõttu võimalik tõusta tippu. See muudab mängud tasakaalustatumaks ja meeskonnad on lihtne juurutada. Seda palga pariteedi laiendatakse reklaamitulemusele ja sporditarvete müükile, mis tähendab, et ükski NFLi meeskond ei ole kogu raha. See loob terve konkurentsi.

Mõned inimesed naudivad jalgpalli, sest mängudel on lihtne mängida. Neid mängitakse korrapäraselt ja saadaval on palju infot kokkulangevuse kohta. Pundits teevad ennustusi ja punkte levikuid on lihtne jälgida. Sellised ajakirjad nagu “Gaming Today” pakuvad teavet, et fännid saaksid kaaluda valikuid.

Fantaasia jalgpalliliigad pakuvad fännidele võimalust luua oma unistus meeskondade mängijad. See hoiab fännid huvi mängude peale nende lemmikvõistluste mängimise, sest NFL-i meeskondade seas on loodud fantastiline meeskond.

Jalgpall on põnev vaadata. See liigub kiiresti ja nõuab kaitseliini tugevat kokkupuudet plakat ja kabekaartide täpseid oskusi ning kiirust. Jalgpall ühendab, mida inimestele meeldib teiste spordialade puhul – löömine poksis, korvpalli täpne läbisõit, pesapallikaarutus – üheks kiireks liikumiseks. See põnevus on toonud kaasa jalgpallivõistluste traditsiooni, kus inimesed jälgivad mänge koos sõprade rühmadega.

League Parity

Hasartmängud

Fantaasia Liigad

Põnevus