Mis on slasheri korvpallur?

Korvpallurite punktid erinevad. Mõned seisavad 3-punktiline joon ja pomm ära. Teised kasutavad oma suuruse eelist ja korvise alla paigutamist. Slasherid kasutavad oma sportlikku võime skoori. Nad on kiire ja võimelised lööma läbi kõige tihedama kaitse ja rünnak korv. Slasherid ei puutu füüsilisest kokkupuutelt, heade mängijate vooderdavad vooderdused ja raketipoosid.

Otse edasi

Korvpall võib korvpalli käia või liikuda edasi. Kui kaitsev surve ei lämmatamist, lööb kriitikupesa paremale korvile ja hoiab kaitsjate ümber. Slasherid võtavad suurema osa oma lasku lähedalt, ja näete, et andekad sportlased sõidavad korvpalli ja panevad selle välja.

Joonista ära

Slasherid hakkavad tavaliselt ümbermõõdistama ja peavad enne korvi jõudmist läbima mitmeid kaitsjaid. Foulid on levinud kas põrandal või laskmise hetkel. Slasher peab olema peamist füüsilist seisundit, et kontakti pidevalt imada ja efektiivsust säilitada. Slasherid suudavad kaitset maksta saastumise eest vabakäsklustega.

Joonista rahvahulk

Slasherid on suured võistlejad ja nad tõmbavad korvi sõites mitu kaitsjat. Pildistamine on kahjulik. Kvalifitseeritud slasherid võtavad vastu kaitsjate hulga ja on teadlikud oma meeskonnakaaslastelt. Kahe või kolme kaitsva mängijaga, kes krahhi lähedal asuvat sulgemist varisestab, on teised solvavad mängijad laiad. Slasherid, mis suudavad mööda minna ja saada oma meeskonnakaaslastest laiaulatuslikud kaadrid, on kahekordselt ohtlikud.

Füüsiline kontakt

Slasherid peavad olema karmid ja kartmatud. Korviga sõites lükatakse, libiseb, lööb ja koormatakse. Pööratavad põrkerauad on sageli põrandale löönud ja nad võtavad vastu kõvasid vigu. Slasherid peavad massi ruumis pakkima massi, et lisada füüsiline tugevus, mis on vajalik poundingiks võtmiseks. Samuti peavad nad käima ja töötama kliimaseadmega, et saada kiiret ja vastupidavust, mis on vajalikud tähtsa solvava rolli käitlemiseks.