Parim spordialade sirgjooned

Spordiala on põhjustatud alakõhus seinte lihaste või kõõluste nõrgenemisest. Kui need nõrgenenud lihased on liigselt manustatud või ülekasutatavad, tekivad sirgena soon ja lihased. Sport-tupe rehabilitatsiooniprogrammid keskenduvad alajäseme lihaste ja alajäsemete lihaste venitamisele. Need venib sihiksid hamstrike, nelinurksete, röövpõletike ja nimmeosa selgroo.

Külje painutamine on õrn venitus. Püsti sirgelt mõlema käega küljele ja jalale õla laiuselt. Tõsta oma vasaku käe otse üle oma pea ja painutage oma keha paremasse serva. Hoidke seda asendit 30 sekundit ja lükake käsi ja torso algasendisse. Korda seda harjutust oma parema käega ja painutage vasakule poole. Korrake seda treeningut neli korda.

Hip laiend on teine ​​venitus, mida on hea spordialahi esimese kahe nädala jooksul teha. Pane oma kõhtu alla ja tõsta üks jalg 6-8 tolli põrandast maha. Veenduge, et jalg on võimalikult sirge ja hoidke seda asendit 30 sekundit. Tagasi oma jalg maha ja tõstke oma teine ​​jalg, tagades, et see on sirged ja vähemalt 6 tolli maa peal. Korrake seda treeningut neli korda.

Istme kumera venitus võib olla pisarupõrves. Istuge ja haarake oma jalgade tallad mõlema käega. Pange oma jalad kokku ja tõmmake oma jalgu oma keha poole. Tõsta oma ülakeha ettevaatlikult maapinna poole, kuni tunnete oma kubemekindlalt venritust. Hoidke seda venitada 15-30 sekundi jooksul ja korrake neli kuni viis korda päevas.

Tõsine venitus on samuti hea pisarupõrves. Põlvake oma vasaku põlve ette ja pöörake oma vasaku põlve sisse. Pange oma parema põlve 90-kraadise nurga all ja asetage mõlemad käed põrandale mõlema põlve vahel. Laiendage oma puusi allapoole põrandale, et sirutada õiget kõhtu. Hoidke seda venitust 15 kuni 30 sekundit. Asenda ja korrake neli kuni viis korda päevas.

Külgsuunas

Hip pikendamine

Istuv soonte venitus

Lunge Stretch