Kõrgeima hinnaga golfiväljakud palmvedrudes

Pisut rohkem kui sajast Los Angelesest ida pool asuvat Palm Springsi kõrbikeskust meelitab tõsiseid golfimängijaid ja spordiväljakute harrastajaid oma rikkalike võlusidemetega. Standardne aastaringne päikesepaiste, pehme temperatuur ja peaaegu null vihmasadu on standardsed, samas kui 125 Coachella oru ja selle ümbruskonna 125 avaliku ja erasektori golfiväljakuid moodustavad kõige California golfiväljakud. Juhtivad golfiväljaanded on kogunud Palm Springsi paaride ja golfiperedega eriti atraktiivseks, kuid iga golfimängija peaks leidma inspiratsiooni laiadest avatud ruumidest ja hiiglaslikest mägede taustast.

Stiilne kuurortlinn

La Quinta, mis on asutatud 1926. aastal, on vanim Palm Springsi kuurort. Tsitrusviljade ja hacienda stiilis elegantsi seas ootab juhtivate kursuse disainerite 90 meistrivõistlusi. Ainuke eraõiguslik klubi maailmas, kus on kahe kursuse “Golf Magazine” top 100, La Quinta sisaldab: avalik PGA West TPC staadioni kursus, mille kujundas Pete Dye, oli kord neljas kõige raskem kursus USAs “Golf Digest”, ainus Greg Normani poolt välja töötatud kursus Coachella orus, kus on kitsad laevatehased, mida ümbritsevad kõrbest karmid ja värvilised lilled, ja Nicklausi turniirikursus, kus täpselt maniküüritud laevateed kitsenevad rasketes väljakutsetes. Lisatavate liivakarjääride tõttu peavad mängijad kasutama oma täielikku valikut Kaadrid.

Top Disainerid

La Quinta Dunes ja Mountaini kursused jagavad klubihoone. Esimene, mille kujundas Pete Dye, oli algselt üks PGA Tour Qualifying Schooli kohtadest. Lähtudes Scottish’i lingidest, millel on kitsad laevateed ja paks roog, tehti kursus “Golf Digest” top 75 kursused Ameerikas. Uustulnukatele golfimängijatele on Dunesil 78 liivapunkki, tõusnud rohelisi ja suurepäraseid auke, mis mängivad mägede poole. Hiljuti renoveeritud Mountain Rose’i mäestik, mis on Santa Rose mägedest tuntud mägironimine, on puurkaevurite ja hästi küpsetatud roheliste koorik. Üks “Golf Magazine” top 100 kursustest on see lemmik PGA meistrivõistluste koht. Mägilõikurite ja tõusude nihkega on mägi vaja täpsust ja strateegiat.

Meistrivõistluste sugupuu

MountainVista kaks meistrivõistlussõitu hõlmavad rohkem kui 20 järve, vesiputku ja smaragd-rohelisi laevateid. Greg Nashi ja Billy Casperi poolt välja töötatud Greenskeeperi 6,669-kohaline Santa Rosa pakub laia maandumispiirkonda ja vaid 49 punkrit, mis muudab selle mängija sõbralikumaks. San Gorgonio kursus, kuigi lühem, on pikk hitter paradiis üheksal kohal. Arnold Palmeri disainitud klassikaline klubi, “Greenskeeper’s” nr 2 pick, võõrustab Bob Hope Classic (nüüd tuntud kui Humana Challenge). Desert Golfi järgi on top 10 desert-kursus 14 kivist sillaga, üle 5000 männi, pepperwoodi ja oliivipuude ning 30 aakri veefunktsioone.

Looduslik seade

LG Wells’i kuurordi India Wells Resort on Californias ainuke 36-aukuline avalik väljakutse “Golf Week’s” top 20-s. Valige mängureeglid, millel on laiad laevateed, kuid nõudlikud punkrid või kuulsuste kursused, lainetavate laevateede paranemine Männimetsad, ojad ja järved. Desert Willow Resort kuulutati välja “Desert Golf’s” nr. 1 üldkasutatavuskursus. Firecliffi väljak on kokku 7,056 meetrit, kuid sisaldab endiselt rohkem kui 100 punkrit või prügilat. Mõne hirmuga ohtude korral on see kursus sobiv golfimängija jaoks ideaalne. Mountain Viewi kursusel on vähem kütusepaake ja õrna laialivalguvat rähni, millel on muljetavaldav vaade Coachella orule.