Parim kaalulangus kliinikud

Umbes kaks kolmandikku USA-s täiskasvanutest on ülekaalulised või rasvunud, vastavalt kaalukontrolli teabevõrgule. Ülekaalulisus ja rasvumine põhjustab teie ohtu selliste eluohtlike, krooniliste haiguste nagu II tüüpi diabeet, südamehaigused, insult ja osteoartriit. Kui teil on kehamassiindeks 30 või kõrgem, võite arvata, et ainult rasvumise vastu võitlemine on võimatu. Kaalu languse kliinikus on ravirajatis inimestele, kellel on meditsiiniliselt raske kaalukaotus.

Duke’i ülikooli kuuluv Duke Diet & Fitness Center on üks maailma tähtsamaid kliinikuid. Lisaks täiendavatele ja pereprogrammidele pakub see kolme erinevat elu- ja ambulatoorset programmi. Mitut nädalat hõlmavad intensiivprotseduurid hõlmavad meditsiinilist ja sobivat hindamist, individuaalsed konsultatsioonid käitumise tervise, tervisliku seisundi, elustiili juhendamise ja toitumise, käitumise, tervise ja toitumise loengute kohta, grupiteraapia ja töötoad, tervislikud toidud ja suupisted, toiduvalmistamise demonstratsioonid, fitness-klassid ja alternatiivsed Ravi teenused nagu suitsetamisest loobumine ja massaažiravi. Viiepäevane intensiivne programm on mitmeaastaste programmide lühendatud versioon koos tervise hindamise ja ravi soovitustega. Duke Diet & Fitness Center tegutseb mitmes kohas Põhja-Carolinas ja Kaguosas.

New Yorgi Brookhaven’i taastusravi ja tervisekeskus on Bariatric Wellness programm maailmas tuntud kaalulangusklinnika, mis on ilmunud televisiooni dokumentaalfilmidele. Brookhaven on ülekaalulistele inimestele mõeldud programm, mille kehakaal on 400 naela ja üle selle, ning neile, kelle vajadused on väljaspool teisi kehakaalu langetamise võimalusi. Brookhaven pakub rasket haigestumist, kõrge riskiga patsiente, kes vajavad kiiret ravi ja sagedamini kui ei ole suutelised oma voodist lahkuma. Kliinikum on suured ratastoolid, voodid ja spetsiaalne skaala.

Canyon Ranch kehakaalu kaotamise programm Life Enhancement Center Tucsonis, Arizonas, pakub ühe- või kahe nädala intensiivseid programme. Canyon Ranch on integreeriv programm, mis pakub vaimseid ja meditsiinilisi lahendusi oma kehakaalu langetamise eesmärkide saavutamiseks. Kogu aasta jooksul pakub Life Enhancement Centre iganädalasi eriprogramme, nagu keskendumine südame tervisele, naiste tagasipöördumine ja vaimsus. Põhiprogrammis on toitumisalane nõustamine, tervishoiutöötajate poolt läbi viidud loengud, meditsiinilise hinnangu alusel valmistatud kohandatud toitumise ja kasutamise plaanid, toiduvalmistamise meeleavaldused, igapäevane füüsiline aktiveerimine, tugirühmad ja koduõpetuse teenused.

Nemours Center for Integral Pediatric Obesity Care on üks väheseid kaalukliinikke, kes teenindavad ja uurivad lapseea rasvumist. Keskus annab meditsiinilise ja elustiili hindamise ja isikliku tervishoiu juhtimise kava ning viib jõupingutusi, et ennetada kliinilist hooldust noorte hulgas, kellel on ülekaalulised või rasvunud või kellel on see oht. Lapsed saavad konsultatsioone registreeritud dieediarstide, treenimise spetsialistide ja psühholoogidega. Nemours pakub pärast tundi kehakaalu juhtimise tugirühmi, mis käsitlevad füüsilisi, toitumisvajadusi ja emotsionaalseid vajadusi. See pakub rühmatreeninguid, toiduvalmistamise ja toitumise kursuseid, samuti pere- ja lastevanemate tugirühmi. Nemours pakub ka rasvumisega seotud terviseprobleemide ravi, nagu gastroenteroloogia, kardioloogia ja ortopeedia. Nemoursi asukohad on Delaware, Pennsylvania ja Florida.

Duke Diet & Fitness Center

Brookhaven’i rehabilitatsiooni- ja tervisekeskus

Canyon Ranch kehakaalu kaotamise programm

Nemoursi keskus integreeritava pediaatrilise rasvumise raviks