Parimad bassi kalapüügiks järved ohio

Bassi kalapüük on samaväärne paljude Ohio professionaalsete ja amatöör-kalapüügiga tegelevate kalurite seas. Parim viis, kuidas teenida hea päeva püüki, on teada, kuhu oma rea ​​üle anda. Ohio loodusvarade osakond Wildlife pakub üksikasjalikke nimekirju parimad järved, et leida iga tüüpi bass. Loetletud on suurima bassi kogupüügi järvede proov.

Suur järv, suur kalapüük

Käed alla, järv Erie võidab auhinna parima bassi kalapüügi riik. See on pealinnaks väikepuude bass, largemouth bass, rock bass ja valge bass. Smallmouthi bassi võib leida kogu New Yorgi järve lõunapoolsematest servadest ning eksemplarid on teadaolevalt suured – kuni 7 naela. Largemouth bass on leitud madalas vees ja Erie läänerannikul eriti rikkalik. Erie järv sulgeb mustast bassi (väikemouth ja largemouth) hooaeg 1. maist kuni 26. juunini, mille järel on piirmäär viis eksemplari 12 tolli või rohkem. Erilistes järvedest on Rock Bassi väga levinud, kuid kuigi need on tavaliselt väiksemad kui mustad bassi tüübid, on nad sügavamad kehad. Seda kala võib leida saarte ja lääneranniku ümbritsevate kivikeste alade seas ning sellel ei ole väikeste ja suuremaade bassi maastikupiirkondi ega proovivõtumeetodeid. Valge bassi leidub kõige paremini Erie järve lisajõgedes nende kevadel, kes kipuvad aprillist maini.

Hübriidide kalapüük

Parim vesi hübriidsetest triibulistest bassitööstustesse on Ohio jõgi, kuid Betheli ja Buckeye järve Millersporti idaosas asuvas järves on järved. Buckeye Lake on 3,100-aakriline järv, mis asub vaid 33 miili kaugusel Columbusist ida pool ning pakub lisaks kalapüügile ka paadisõitu, ujumist ja piknikut. Buckeye järve hübriidsetest triibulist bassi päevas ei kehti, kuid kehtiv Ohio kalapüügilitsents on kohustuslik. East Fork Lake on igal aastal ladustatud hübriidsetest triibulistest bassidest ning ODNR Wildlife Division’i poolt kogutud proovide koguarv ja suurus on suurepärased. East Fork’i järve igapäevane püügilimiit on neli eksemplari 15 tolli või enam. Charles Milli reservuaar, mis asub Mansfieldi läheduses, on tuntud ka hübriidribadega bassi suurte populatsioonide tõttu ja see on suurem kui 18 tolli suuremate isendite jaoks.

Sööda kõik kaheksa

Akroni lähedal asuvad Portage järved hõlmavad kaheksa järve kokku 2034 aakrit. Saadaval on kaheksa paadiradapet, mis võimaldavad juurdepääsu järvedele, kus on mitmeid eramaid, mis pakuvad paadisõite ja kütust. Puuetega kalamehed saavad Põhja veehoidla juures kasutada ratastooliga ligipääsetavat rampit. Largemouthi bassi leiate East Reservoirist, Long Lake’ist, põhjaveekogudest, Turkeyfoot’i järvest ja lääneranniku reservuaarist, kusjuures suurimad keskmised ja kõrgeimad arvud tulevad Long Lake’ist.

Parim bass

Head 37-minutilist Portegi järvedest ida pool Miltoni järvest, kus anglers suudavad kalastada largemouthi bassi, väikemägi ja valge bassi. See 1,685-aakriline järv pakub kolme paadisõitu, sadamasse kütust ja 100 hooajalist doki rentimist, millel on juurdepääs Mahoningi jõele järve lõunaosas. Suuremate basside üldarv on halb, kuid eksemplarid on suurepärased. Smallmouth bass on üsna rikkalik, salvestatud heade suurustega, valge bassi elanikud on õiglased ja vaesed. See järv ei sisalda kohaspetsiifilisi eeskirju, kuid Ohio piirab väikemouth ja largemouth bassi kuni viis eksemplari päevas vähemalt 12 tolli. Fredericktowni lähedal asuv Knoxi järv on tuntud selle poolest, et suurel hulgal on largemouth bassi rohkem kui 20 tolli. See on üks sellistest bassidest üks parimaid kohti riigis. Selle järve jaoks mõeldud kohaspetsiifiline regulatsioon on päeva pikkus, mis on vähemalt 5 tolli basemouthi suurusega vähemalt 18 tolli.